Skip to content


Veelgestelde vragen

Op het Wilhelminapark zijn we vernieuwend bezig en iets dat nieuw is, roept al gauw de nodige vragen op; bij onszelf, onze leden-Herenboeren en andere geïnteresseerden.

Omdat we misschien nog niet op alle individuele vragen een exact antwoord kunnen dichten, hebben we hiernaast veelgestelde vragen en de antwoorden op een rijtje gezet. De lijst wordt regelmatig van een update voorzien.

Maar heeft u zelf een vraag die er niet bij staat, stuur dan gerust een mail naar Wilhelminapark@herenboeren.nl. We doen ons best om hem te beantwoorden en voegen hem toe aan de lijst.

Veel antwoorden op vragen over onze Herenboerderij en wat mensen drijft om Herenboer te worden, komen langs in onderstaand filmpje, gemaakt in de zomer van 2018.

Algemeen

  • Herenboerderij Wilhelminapark is een coöperatie van Herenboeren. Deze inwoners uit de regio, grofweg begrensd door Den Bosch, Veghel, Eindhoven en Tilburg, runnen met elkaar een boerderij.

    Met die boerderij voorzien we in ons eigen voedsel. Gezond, lekker, duurzaam geteeld voedsel tegen een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Op deze manier weten we waar ons voedsel vandaan komt en hoe het is geproduceerd.

Onze locatie

Onze productie

Overige vragen

De coöperatie

De boerderij in de praktijk