Kinderen kunnen op safari bij de Herenboeren

Op Bodemdierendag zaterdag 2 oktober gaan we op safari. Op zoek naar een wereld heel dichtbij en toch vaak onbekend en ongezien namelijk de dierenwereld onder onze voeten.

Twee globetrotters nemen jullie ook nog eens mee op een reis door de tijd. We verkennen het ontstaan van de Aarde, dat pissebedden al leefden in de tijd van de dinosauriërs en hoe wij afhankelijk zijn van de eerste levende wezens op Aarde: de eencelligen.

Je bent op Nationale Bodemdierendag (2 oktober) welkom op onze boerderij in Boxtel tussen 11.00  en 13.00 uur. Doorlopend liggen er zoekkaarten en spullen klaar om te verkennen welke minidieren er op de Herenboerderij te vinden zijn. Neem daarvoor als het kan ook je eigen emmertje, schepje en loepje mee.

Wie mee wil op ‘De reis door de tijd show’ moet zich op tijd melden. We vertrekken om half 12 en nog een keer om half 1. Kinderen van / en niet-Herenboeren die deze dag kennis willen maken met de Herenboerderij zijn welkom. We vragen iedereen zich aan te melden bij ACT.Wilhelminapark@herenboeren.nl. Zo kunnen we rekening houden met het aantal bezoekers.

Deel dit bericht: