5 mei: welkom voor kop Vrijheidsmaaltijdsoep en rondwandeling

Heel Nederland viert op Bevrijdingsdag de vrijheid en doet dat ook door het eten van dezelfde Vrijheidsmaaltijd. Als onderdeel van dit jaarlijkse initiatief van het Nationaal Comité 4 & 5 mei, wordt dit jaar ook met een tot soepfiets omgebouwde bakfiets van Den Bosch naar Eindhoven gefietst. De soepfiets houdt halt bij onze Herenboerderij. Iedereen is dan welkom voor een kop soep (op = op) en na aanmelding vooraf voor een rondleiding over de Herenboerderij.

De soepfiets vertrekt ’s ochtends uit Den Bosch en doet tussen ongeveer 12.45 en 13.30 uur onze Herenboerderij aan. Daar wordt soep uitgedeeld, naar recept van Yvette van Boven. Deze soep die vele duizenden mensen op 5 mei eten is niet alleen lekker, maar ook een middel om met elkaar in gesprek te komen over vrijheid. Na een goed gesprek en met voedzame soep in de maag, kan iedereen die dat wil een rondleiding krijgen over de Herenboerderij.

Omdat we de rondleiding coronaveilig willen doen, is aanmelden verplicht. Dat kan via onze agenda.

Deel dit bericht: