Boxtelse Herenboeren blijven rondleiden

Leden van onze coöperatie blijven tot medio november elk weekend de zeer succesvolle rondleidingen verzorgen. Behalve dat de Herenboeren gewoon graag hun enthousiasme over hun coöperatieve boerenbedrijf met mensen uit de regio delen, hopen ze hiermee ook nog wat extra geïnteresseerden te overtuigen om Herenboer te worden.

Tot en met 8 november wordt er wekelijks gewandeld over landgoed Wilhelminapark, afwisselend op een zaterdag of een zondag. Ook op zondag 22 november zijn er rondleidingen. Per rondwandeling (elke dag vier) zijn maximaal zes geïnteresseerden welkom zodat er met voldoende afstand, corona-veilig gewandeld kan worden. Zij moeten zich (verplicht) registreren via de agendapagina op onze site.

Om drukte tijdens het zaterdagse uitlevermoment te voorkomen, verzamelen de deelnemers aan de rondwandeling op de carpoolplaats aan de A2-afslag Boxtel-Noord. Die ligt even buiten de poort van de boerderij op landgoed Wilhelminapark.

Deel dit bericht: