De Herenboeren gaan weer rondleiden

Leden van de coöperatie Herenboeren Wilhelminapark pakken de draad weer op en gaan tussen eind mei en medio juli wekelijks rondleidingen verzorgen. Behalve dat de Herenboeren gewoon graag hun enthousiasme over hun bedrijf met mensen uit de regio delen, hopen ze hiermee ook nog wat extra mensen te overtuigen om Herenboer te worden.

Elk weekend vanaf 24 mei tot en met 11 juli wordt er gewandeld, afwisselend op een zaterdag of een zondag. Per rondwandeling (elke dag vier) zijn maximaal vijf geïnteresseerden welkom. Zij kunnen zich registreren via onze agendapagina.

Om drukte tijdens het regulier uitlevermoment tegen te gaan, verzamelen de deelnemers aan de rondwandeling op de carpoolplaats, even buiten de poort van de boerderij op het Wilhelminapark dus.

Deel dit bericht: