Eenvandaag vat Herenboeren in paar minuten prima samen

Op donderdag 24 mei zond Eenvandaag op tv een reportage uit over Herenboeren. Eerder deze week nam een team van het AVROTROS-programma ruim de tijd en filmde zowel op en boven onze Herenboerderij in Boxtel, als tijdens de eerste informatiebijeenkomst van Herenboeren Hart van Brabant, in Tilburg.

In Boxtel, op het landgoed waarop wij ons voedsel produceren, zette Geert van der Veer het concept uiteen. Hij is voorzitter van Herenboeren Nederland. Geert van der Bruggen, onze boer, vertelde onder meer hoe het is om te werken in dienst van de leden-Herenboeren.

Tilburg loopt warm voor Herenboeren
Dinsdagavond is ook gefilmd in Tilburg, waar de lokale initiatiefnemers van Herenboeren Hart van Brabant samen met Herenboeren Nederland een eerste informatiebijeenkomst hielden. Met 70 geïnteresseerden was deze bijzonder goed bezocht. Een aantal betrokkenen en aanwezigen is ook geïnterviewd.

Bekijk het item op de site van Eenvandaag

Deel dit bericht: