Gestelnaar Patrick Timmermans zet ‘zijn’ Herenboerderij in perspectief

Historicus Patrick Timmermans uit Sint-Michielsgestel is voor velen bekend van onder meer Omroep Brabant. Maar wat veel minder mensen weten, is dat hij vol overtuiging Herenboer is. Op ‘ons’ landgoed Wilhelminapark, tussen Sint-Michielsgestel en Boxtel, runt hij met 150 andere huishoudens een coöperatieve boerderij. Op 16 mei vertelt hij er alles over, vanaf 20 uur in De Huif in zijn woonplaats Sint-Michielsgestel.

Iedereen, Herenboer of niet, is welkom om de multimediale presentatie van deze bevlogen spreker te horen en te zien. Hij duikt in het verleden van het Wilhelminapark maar weet dit als geen ander te verbinden aan de eigentijdse Herenboeren en zijn persoonlijke drive voor dit initiatief.

  • Datum: woensdag 16 mei 2018
  • Locatie: Ontmoetingscentrum De Huif, Hortensiastraat 2, Sint-Michielsgestel
  • Tijd: 19.30 uur inloop met koffie en thee, 20.00 uur begin presentatie, 21.30 uur napraten met borrel (voor eigen rekening)
  • Aanmelden: Wilhelminapark@herenboeren.nl.

Deel dit bericht: