22 oktober rondwandeling voor Eschenaren over Herenboerderij

Op zondag 22 oktober vanaf 13 uur, verzorgen de Herenboeren speciaal voor de inwoners van Esch een rondwandeling over hun boerderij. De Herenboeren vormen een coöperatie die samen een kleinschalig agrarisch bedrijf runnen. Eschenaar Geert van der Bruggen is hun boer en voorziet de leden van de coöperatie van hun dagelijkse voedsel.

21 varkens scharrelen op de Herenboerderij.

Sinds kort grazen er weer 21 jonge varkens op de boerderij, een prachtig gezicht. De gratis wandeling begint ter hoogte van het gele hek bij de carpoolplaats langs de A2, tussen Esch en Sint-Michielsgestel. Aanmelden is niet nodig.

Op de website www.HerenboerenWilhelminapark.nl en Facebook staat veel meer informatie over dit bijzondere duurzame initiatief zo dichtbij huis.

Deel dit bericht: