Herenboeren keren op 9 juni terug naar Spiegeltent op Stapelen

Spiegeltent Bon Salon in de tuin van Kasteel Stapelen in Boxtel. Twee jaar geleden was dat de plek waar de eerste 24 mensen ja zeiden tegen het plan om de eerste Herenboerderij van Nederland te gaan stichten. Op vrijdag 9 juni vanaf 19.30 uur keren de Herenboeren er even terug voor een bijzonder evenement. Hoogtepunt die avond is waarschijnlijk de verloting van 2.000 euro, waarmee een nieuw lid gratis kan toetreden tot de coöperatie.

Tijdens de avond die om 19.30 uur begint, is veel aandacht voor al het lekkers dat de boerderij voortbrengt. Leden serveren er heerlijke hapjes gemaakt van producten van eigen boerderij. Ook is er een Herenboerenquiz en krijgen alle nieuw toegetreden Herenboeren hun certificaat uitgereikt.

Bijzondere donatie
Bijzonder is ook het volgende: de coöperatie heeft een donatie van 2.000 euro ontvangen van ‘een vriend van de Herenboerderij’. Deze persoon wil verder anoniem blijven maar wil dit geld schenken aan iemand die lid wil worden, maar de 2.000 euro inleg aantoonbaar niet kan betalen. Dus ken of ben je zo iemand, laat hem of haar een mailtje met zijn/haar motivatie sturen naar Wilhelminapark@Herenboeren.nl. Na een positief gesprek met een bestuurder, kan de naam in de hoge hoed waaruit op 9 juni één persoon getrokken wordt die lid mag worden zonder de eenmalige investering.

Uit privacy-overweging wordt deze persoon ter plekke niet bekendgemaakt, tenzij hij of zij in het gesprek met het bestuur vooraf aangeeft hiertegen geen bezwaar te hebben. Verder is het fijn als alle ‘personen in de hoge hoed’ de 9e aanwezig zijn op het feest.

Ben je erbij?
Tot slot: er is plek voor maximaal 150 oprecht geïnteresseerde mensen en vol is vol. Dus meld je nog snel aan via Wilhelminapark@herenboeren.nl. En oh ja, hier ligt Kasteel Stapelen.

Deel dit bericht: