Lid worden? Betaling in termijnen is nu ook mogelijk

Veel mensen treden maar wat graag toe tot onze coöperatie. En dat is fijn. Maar er zijn ook geïnteresseerden die opzien tegen de eenmalige investering van 2.000 euro (1.000 voor kleine huishoudens). Daar is nu een oplossing voor.

De algemene ledenvergadering van 25 november riep het bestuur op dit signaal serieus te nemen en betaling in termijnen mogelijk te maken. Besloten is dat mensen die graag van eigen Herenboerderij eten maar de eenmalige investering niet ineens kunnen of willen betalen, betaling in termijnen aan te bieden. De investering van 2.000 euro kan gedaan worden in acht termijnen van een kwartaal; 250 euro per kwartaal dus.

Vanzelfsprekend kun je wel vanaf dag één van je lidmaatschap, eten van eigen boerderij.

Deel dit bericht: