Terugkijken op een fantastische picknick

Even dreigde het in het water te gaan vallen, want in de vroege ochtend van 30 augustus trokken er nog zware buien over het Wilhelminapark. Maar rond het middaguur leek iedereen dat al weer vergeten. Onder een stralend zonnetje kwamen zo’n 70 deelnemers en geïnteresseerden bijeen op het Wilhelminapark om te genieten van een heerlijke picknick American Style.

Midden in het weiland werden de veelal zelfgemaakte lekkernijen op lange tafels uitgestald: quiches, vers brood, salades, jams en ook meloenen, druiven etc. Er werd een mobiele bar met verse sappen ingericht, terwijl verderop de picknickkleden werden uitgerold en de barbecue werd ontstoken. En na een kort welkomswoord door voorzitter Pim Ketelaars werd de picknick geopend.

Terwijl de kinderen genoten van de reuzenpaddenstoelen in het gras of een balletje trapten, was er volop gelegenheid om met andere deelnemers kennis te maken of een kijkje te gaan nemen bij het veld met afrikaantjes.

Twee uur later keerde de rust weer terug op het Wilhelminapark.

Deel dit bericht: