Herenboeren Boxtel tekent eerste participatie overeenkomsten

Herenboeren Boxtel, waarbij de initiatiefnemers met elkaar een boerderij opzetten om in hun eigen voedsel te voorzien, bereiken vrijdag 12 juni een volgende mijlpaal. Tijdens een feestelijke avond in de Spiegeltent op Stapelen zullen de eerste deelnemers hun participatie gaan ondertekenen. Door de inleg van ieder 2000,- euro, kan er in januari daadwerkelijk gestart worden met de voorbereidingen van de Herenboerderij.

Het Herenboeren concept manifesteert zich niet alleen in Boxtel, maar wordt landelijk op meerdere plekken geïnitieer en ondersteund door partnerbedrijven van Herenboeren Nederland. De kartrekkers van Herenboeren Nederland, de betrokkenen van enkele partnerbedrijven en andere initiatiefnemers zullen 12 juni ook aanwezig zijn.

Begin februari is de samenwerking tussen de Herenboeren en de grondeigenaar van het Wilhelminapark bekend gemaakt. Het centraal gelegen Wilhelminapark valt binnen de gemeentegrenzen van Boxtel maar heeft een regionale uitstraling en functie in zich. Vandaar ook dat tijdens de avond op 12 juni bekend zal worden gemaakt dat de naam van Herenboeren Boxtel zal worden gewijzigd.

Wil je bij deze feestelijke mijlpaal zijn? Stuur even een mail aan boxtel@herenboeren.nl

Deel dit bericht: