We hebben samen iets te vieren!

Herenboeren Boxtel heeft vrijdag 16 januari een intentieovereenkomst ondertekend met Marggraff Stichting. Samen gaan ze zich inzetten om deze voedselcorporatie op het Wilhelminapark in Boxtel te realiseren.

Een prachtig akkerlandschap en ruisende bomen. Groene weilanden waar koeien rustig grazen. Reeën, dassen en buizerds zijn er kind aan huis. Je ervaart nog de 18e eeuwse historie door de, tot de verbeelding sprekende ruïnes van boerderijen en het dambord van akkers en dreven. Zo laat het Wilhelminapark, op de grens van Boxtel en St. Michielgestel, zich het best beschrijven. Een fantastische locatie dus voor ons initiatief!

Om deze unieke gebeurtenis te vieren organiseren de Herenboeren samen met de Marggraff stichting, een rondwandeling over dit prachtige park op zondag 1 februari 2015 om 10.30 uur.

Bekijk de bijlage voor alle info

Bekijk PDF

Deel dit bericht: