Rond de tafel met de Herenboeren – bijeenkomst

Voor alle Herenboeren(innen)-in-spe,

2014 is voor ons een bijzonder en leuk jaar geweest. Een jaar dat we hebben gedurfd onze plannen voor een Herenboerderij in Boxtel te delen. En met dat delen kwam energie vrij, om nog verder na te gaan denken en puzzelen. We zijn er natuurlijk nog lang niet maar op ons pad hebben we inmiddels al 100 mensen getroffen die hebben gezegd “ik vind dit een leuk idee, houd me op de hoogte!” Fantastisch toch!

2015 wordt het jaar van concreet maken. Van idee naar uitvoering is altijd spannend en moeilijk maar met zo veel kennis, kunde en energie aan boord moet dat gaan lukken. Wij hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jij ook!

Om het jaar goed te beginnen, organiseren we 7 januari een Herenboeren-rond-de-tafel bijeenkomst. Zo’n avond waar je eens met elkaar van gedachte kan wisselen over een onderwerp. De eerste keer dat we dat deden ging over de voedselkwaliteit van onze boerderij. Deze keer willen we jullie meenemen in de doorrekening. Hoe reken je nou zo’n boerderij door en wat komt daar allemaal bij kijken? Het exacte programma volgt nog maar reserveer dit tijdstip alvast in je agenda”

Dinsdag 7 januari, 19.30 uur bij de Groene Poort in Boxtel.

Graag je wel even aanmelden via boxtel@herenboeren.nl zodat we weten hoeveel mensen er komen.

We merken dat deze avonden echt een succes worden, als je al de nodige basisinformatie hebt gehad. We noemen je vanaf dan een Herenboer-in-spe. Heb je interesse in deze avond maar ben je nog nooit bij een informatieavond geweest? Dan adviseren we je ook even een mail te sturen en dat aan ons aan te geven. We zorgen er dan voor dat je de basisinformatie voor 7 januari krijgt!

Deel dit bericht: