Onze Herenboerderij 10e in Trouw Duurzame 100

Coöperatie Herenboeren Wilhelminapark heeft een mooie 10e plek behaald in de Trouw Duurzame 100 van het jaar 2019. In Pakhuis de Zwijger werden donderdagavond de bovenste 25 initiatieven van de lijst bekendgemaakt, met dit mooie resultaat voor onze coöperatieve boerderij.

Dagblad Trouw stelt sinds 2009 jaarlijks een Duurzame 100 samen. Anders dan de voorgaande 10 edities stonden dit jaar initiatieven van onderop centraal. De hele lijst is te bekijken op Trouw.nl/Duurzame100.

Goed gezelschap
In de lijst staan stuk voor stuk kleine en grote burgerinitiatieven die zich richten op onder andere duurzame energievoorziening, sociale innovatie, meer natuur, duurzame voedselvoorziening en het samenbrengen van mensen. We bevinden ons met onze community en onze boerderij dus in goed gezelschap.

Meer informatie over onze coöperatie in Boxtel staat elders op deze site. Wil je meer weten over Herenboeren of elders in Nederland zelf Herenboer worden, kijk dan op www.Herenboeren.nl.

Deel dit bericht: