Regio Boxtel/Vught/Gestel ademt week lang Herenboeren

Van 24 tot en met 30 september kun je in de regio Vught/Boxtel/Sint-Michielsgestel echt niet om de Herenboeren heen. Dat alles in het kader van de themamaand Samen Voedsel Produceren van We are Food. Doel is iedereen uit de regio op een laagdrempelige, smaakvolle en leerzame manier kennis te laten maken met de beweging die Herenboeren is.

In en om Boxtel vinden vier bijzondere evenementen plaats:

  • Op maandag 24 september vertellen we iedereen die dat wil, op een bijzondere locatie, meer over wat Herenboeren is en hoe je zelf Herenboer kunt worden in Boxtel. De informatieavond is gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur in het (witte) Raadhuis van Vught.
  • Op dinsdag 25 september houden de Herenboeren een gratis te bezoeken, verdiepende thema-avond over de kwaliteit van ons eten. Deze avond vindt plaats in De Kleine Aarde in Boxtel en begint om 19.30 uur.
  • Op zondag 30 september is er tussen 12 en 15 uur een picknick op het Wilhelminapark. Neem familie, vrienden en bekenden mee en geniet tussen 12 en 13.30 uur van een door de Herenboeren verzorgde picknick. Vanaf 13.30 uur leiden Herenboeren je rond over hun boerderij.

Meer weten of aanmelden? Alle details vind je op de agenda op www.HerenboerenWilhelminapark.nl