Proefabonnement Herenboerderij smaakt naar meer

Sinds het voorjaar van 2018 stellen de Herenboeren geïnteresseerden in de gelegenheid om als proefabonnee acht weken mee te draaien in, en te eten van, de Herenboerderij. Bijna 15 gezinnen hebben er inmiddels gebruik van gemaakt; en de eerste huishoudens hebben na het aflopen van hun ‘proeftijd’ inmiddels besloten ook écht Herenboer te worden.

Als proeflid krijg je voor 50 euro acht weken lang dat wat de boerderij voortbrengt aan aardappelen, groenten, fruit en eieren. Daarnaast kun je vlees bestellen: voor 95 euro koop je ongeveer 7,5 kg diepgevroren rundvlees van eigen brandrode runderen, voor 100 euro ongeveer 10 kg diepgevroren varkensvlees. Een indruk van de samenstelling van je groenten- en fruitpakket, en het vlees, staat in onze flyer van mei 2018.

Heb je interesse? Download dan het inschrijfformulier voor het proefabonnement en wie weet zien we je snel op onze boerderij.