Neem nu een proefabonnement bij de Herenboeren

Medio mei, we staan weer aan het begin van ongetwijfeld een prachtig en lang oogstseizoen waarin de Herenboeren heerlijk kunnen eten van hun eigen boerderij. Aan interesse in, en sympathie voor, het ‘Herenboerenschap’ ligt het niet. Maar niet elke geïnteresseerde zet ook echt die stap om Herenboer te worden.

Voor hen is er nu een proefabonnement. Voor 50 euro krijg je gedurende acht aaneengesloten weken dat wat de boerderij voortbrengt aan aardappelen, groenten, fruit en eieren. Daarnaast kun je, voor wie dat wil, vlees bestellen: voor 95 euro koop je ongeveer 7,5 kg diepgevroren rundvlees, voor 100 euro ongeveer 10 kg diepgevroren varkensvlees. Een indruk van de samenstelling van je groenten- en fruitpakket, en het vlees, staat in onze flyer van mei 2018.

Heb je interesse? Download dan het inschrijfformulier voor het proefabonnement en wie weet zien de Herenboeren je snel op hun boerderij.