22 februari thema-avond natuurinclusieve landbouw

Herenboeren Wilhelminapark houdt op woensdag 22 februari een thema-avond over agro-ecologie en natuurinclusieve landbouw. Iedereen is welkom, wel is vooraf aanmelden gewenst.

Het is woensdagavond 22 februari vanaf 20 uur te doen in bezoekerscentrum De Groene Poort, gelegen aan de Bosscheweg 80 in Boxtel. Sprekers zijn Geert van der Veer en Kees van Veluw. Geert kennen we als grondlegger van Herenboeren. Kees is als adviseur duurzame veehouderij verbonden aan het Louis Bolk Instituut. Verder is hij auteur van talrijke publicaties op het terrein van agro-ecologie, biologische landbouw, voedselbossen en permacultuur.

Op basis van hun uitgebreide kennis laten Geert en Kees ons zien welke belangrijke ontwikkeling de agro-ecologie / natuurinclusieve landbouw al heeft doorgemaakt en over welke uitdagingen men momenteel nog nadenkt. Vanzelfsprekend gaan ze ook in op de bijdragen die Herenboeren (Wilhelminapark) kan leveren aan het natuurinclusief boeren en is er alle ruimte voor het stellen en beantwoorden van vragen.

Aanmelden? Ja graag
In verband met de organisatie van de avond willen we je vragen je per mail aan te melden: Wilhelminapark@herenboeren.nl. Geef even aan met hoeveel mensen je van plan bent te komen.

Graag tot de 22e!

Deel dit bericht: