Druk open huis, dus weer een info-avond

Herenboeren Wilhelminapark kan terugkijken op twee drukbezochte en dus zeer geslaagde open dagen. Zowel zaterdag als zondag stond de poort op het landgoed tussen Vught, Sint-Michielsgestel en Boxtel wagenwijd open.

Naar schatting 400 mensen zagen de kippen, varkens en koeien rondlopen en hoe de ruim 3000 fruitbomen erbij staan. Op zondagochtend waren tientallen leden uit onder meer Vught, Esch, Boxtel, Gemonde en Sint-Michielsgestel getuige van de officiële opening van de eerste Herenboerderij van Nederland.

Herenboeren Wilhelminapark ziet in het geslaagde weekend en de vele vragen van geïnteresseerden, alle aanleiding om binnenkort in Boxtel weer een informatieavond te houden. Die vindt plaats op donderdag 23 juni, vanaf 20 uur in De Groene Poort aan de Bosscheweg 80. Iedereen is welkom, aanmelden is niet noodzakelijk.

Deel dit bericht: