Twee dagen open huis bij de Herenboeren

Herenboeren Wilhelminapark houdt op zaterdag 11 en zondag 12 juni open huis. Zie zelf hoe de eerste 25 varkens wroeten tussen hun half ingegraven hutten, tel de kippen die rondscharrelen, kijk naar de koeien die rustig liggen te herkauwen en ga na of er al vruchten komen aan de 3066 fruitbomen. Zowel zaterdag als zondag staat onze poort open.

Op zaterdag 11 juni doen we mee aan Boxtel en Route. Het Wilhelminapark is dan tussen 12 en 16 uur toegankelijk. En verder staan we met een kraam op de Boxtelse markt. Komt het niet uit, niet getreurd. Want op zondag 12 juni doen we mee aan De Groene Draad, georganiseerd door Eetbaar Boxtel. Iedereen is ook dan tussen 12 en 16 uur welkom om met eigen ogen te zien hoe de eerste Herenboerderij van Nederland eruit ziet.
De route naar Herenboeren Wilhelminapark vind je hier.

Deel dit bericht: